Plads til alle, betyder PLADS TIL ALLE
– Where my LGBTQ+ peops at?

Når vi snakker Folketingsvalg, har der været en færøsk kandidat, der har sagt han ikke ville pege på en homoseksuel statsminister.
Samarbejdspartiet kan ikke tage afstand nok til det menneskesyn!
Det er overhovedet ikke i orden.
Vi tror på politisk, etnisk, seksuel og religionsfrihed – så selvfølgelig har han friheden til at mene som han gør. MEN! VI tager skarpt afstand til den slags udtalelser, og den slags menneskesyn.
Jeg ved ikke hvor længe vi skal vente på, at verden lige får skruet hovedet fornuftigt på, og sikrer LGBTQ+ menneskers rettigheder. Det er simpelthen trættende at have en diskussion om, hvem frie, normale, fornuftige, sunde mennesker må vælge at elske – eller elske med.

Det kan simpelthen ikke være et issue i 2022, and yet, here we are. Man sukker og bliver træt.

Der er i høj grad stadig masser af arbejde for at promovere, informere og sikre rettigheder for LGBTQ+ menneskene – også her i Grønland – men vi må ALDRIG give køb på rettigheder. For nogen som helst.

Som en fornuftig præst i Danmark, Christina Ebbesen, sagde i 2019 til Kristendom.dk; ”Bibelen er inspireret af Gud, men skrevet ned af mennesker. Mennesker der har en agenda, og som har kopieret disse tekster i 1000vis af gange”… Elsk din næste, som du elsker dig selv, sagde Biblen.
Lad os bare nøjes med at elske hinanden bedre end os selv, så når vi nok ganske langt.
Kærlighed er kærlighed, og rettigheder er rettigheder.

Selvfølgelig skal rettighederne for LGBTQ+ menneskene i Kalaallit Nunaat styrkes.
Der skal være plads til os alle!

Alle trossamfund, alles seksuelle orientering, kønsidentitet, pardannelse, etnicitet, ophav, gener og meninger.
#SAMOverTheRainbow. Altid. Vi støtter jer. Altid.