Suleqatigiissitsisut isumaqarput nuna tamaat sullisissagipput. 
Ineriartorneq unitsissinnaanngilarput, siunissamilu illoqarfiitpingaarnissaanni innuttaasut suli amerlanerulersussaapput.

Tamanna ima isumaqarpoq, inissiat amigaataareeqisut suliamigaataanerulissapput.

Kommunit akornanni nalimmassaanermik aaqqissuussinikkut, kallerup innerata akiatigut, imikkut aamma kiassarnikkutangallannerullu tungaatigut naak nunap sinneraniittutpaasisinnaagaluarlutigit, nunap immikkoortui allat assigalugitpolitikkikkut assiganik maluginiarneqanngilagut. Tammailiuuseqarfigissavarput

Inissiat ineqarfigineqarsinnaasariaqarput, oqoqanngitsut, akimutnaleqquttumut kikkullu tamarmik inissaqartariaqarput.

Nuna tamakkerlugu politikki nunap innuttaanutnaapertuuttariaqarpoq. Aamma innuttaasunut 17.000-inut Nuummi najugalinnut. Arlaannaalluunniit oqulimmi inissianiluisateriaannarni, ilaquttamini, ikinngutimi imaluunniitilisarisimasamini ineqartariaqanngilaq, ajoraluartumilli illoqarfiitpingaarnersaanni innuttaasut ilaannut piviusoq taama ippoq.

Inissianik attartortitsisarnermut inatsisit pitsaanerusut attartortutattartortitsisullu pitsaanerusumik illersorpaat, privaatinutinissialialiorniarnermi allaffissunnginneruneq, pitsaanerusumikneqerooruteqartarneq kiisalu inissianut aningaasaliissutinikpitsaanerusumik agguaassisarneq nuna tamakkerlugunaammassisariaqakkagut.

Suleqatigiissitsisut nuna tamaat sulissunniarpaat.
Aamma Nuuk ilanngullugu.
Siunnersuutisi isummasilu tusarusunnaqaat, internetikkutnittartagarput uani alakkaruk: www.sulesam.gl.