Det, samt mega investeringer i uddannelse og socialområdet kommer til at skabe et større og rigere Grønland, som kan muliggøre et evt. økonomisk selvbærende Grønland.

I disse dage har vi bloktilskuddet til at sikre vores økonomi hænger sammen. Det hænger knap nok sammen, takket være Siumuts, Demokraatits og Nunatta Qitornais prestigeprojekter, som bl.a. rummer flere lufthavne i kysten. Hvor skal pengene komme fra?

Vi mener dog ikke der skal bremses for al udvikling, selvfølgelig skal der investeringer til så der opstår nye erhverv samt uddannelser, især indenfor turisme Men er det ikke en god ide at prioritere mennesker noget højere end Siumut, Demokraatit og Nunatta Qitornai har gjort? 

Inatsisartut vedtager love, som har i sinde at beskytte samt servicere udsatte børn og unge på en bedre måde, ligesom en handicaplovgivning er blevet til. Fundamentet er der, men vi mangler altså folk til at kunne realisere disse vedtagne love.

Gå nu i gang med at skabe en fasttrack ordning, så at vore børn får den rette omsorg i børnehaverne, døgninstitutionerne, og folkeskolen. Så vores ældre, syge og handicappede medborgere får den uddannet servicering de har ret til.   

At investere i lufthavne i mindre byer rundt i kysten kommer ikke til at medføre flere varme hænder til dem der har behov for det, det ville betyde mere gældsættelse. Investeringer i asfalt er ikke velfærdinvesteringer, som de ovennævnte partier har løgnagtigt påstået. De gentager netop hele tiden at de nok skal investere på vores velfærd, men først når landet får råd til det, men kommer selv med forslag om at der skal flere kommuner og lufthavne til? Det hænger ikke sammen.

Der er kun 1 ting at gøre: stem dem ud af Inatsisartut og stem på mennesker der ønsker en sund udvikling af samfundet. Velfærd og uddannelse først.

Louis (Looqi) Sigurdsen